Brevet løb

Brevet langdistance cykelløb
Brevet cykel-uge
Ville de Brest Brevet

Brevet på Mallorca.

Hvad er en brevet?

 

Gode råd og regler til brevet cykelløb

Din cykel:

Før start, gennemgår vi din cykel sammen med dig. Især lys, refleks og bremser er vigtige. Der SKAL være monteret lys på din cykel på 300 km, 400 km og 600 km.
Der SKAL også medbringes refleks vest på turen. Der afviges ikke fra disse regler.

Husk, at alt på din cykel skal være gennemtestet inden start. Vær sikker på at din cykel og dit grej kan stå distancen, dette er MEGET vigtigt for at gennemføre, både mekanisk og mentalt.

Brevet cykelløb om natten
Brevet cykelløb nat udsigt

Lys:

Din cykel SKAL være udstyret med 2 baglygter og 2 gode forlygter ;-), som er solidt fastgjort til cyklen. Nogle veje er ujævne, som kan forårsage tab af dine lygter. Det er MEGET mørkt på Mallorca om natten, Så Altså, 2 forlygter og 2 baglygter er et must, det bliver tjekket inden start. Har du lys på hjelmen tæller det IKKE som lys/forlygte.

Vi anbefaler at du ikke cykler alene om natten, ved at Cykle i en gruppe, minimere du risikoen for at fare vild eller falde i søvn.

Under turen:

Det er lange ture, start roligt ud, disponer fornuftigt. Hvis du skal cykle alle breveterne skal du passe godt på dig selv.

Ruten er IKKE afmærket. Vi anbefaler brug af GPS og tag et kort med over Mallorca, hvor du har tegnet ruten ind, din GPS kan fejle, gå i stykker eller løbe tør strøm. En rutebeskrivelse skal du ALTID have på dig.

Husk ALTID at medbringe dine forsikringspapirer, sygesikring og Mobiltelefon mm. VÆR FORSIGTIG! Det er muligt at falde i søvn på cyklen. Hvis ikke du kan holde dig vågen, så stop og hvil dig 10 minutter, indstil evt. en alarm. Det er vigtigt at du kommer helskinnet igennem din brevet. Det er trods alt bedre at få en god tur end en god tid 🙂

Efter kl. 21.00 er de fleste steder på Mallorca lukket. Køb ind til natten i god tid.

HUSK ALTID at stemple kontrolkortet som det første, når du er træt glemmer du let. Din brevet vil IKKE blive godkendt, hvis der mangler et stempel.

Det kan være køligt om natten, (12-15 ° C). I løbet af dagen, kan temperaturen nå op på 26-28 ° C, hvis solen skinner! Det regner sjældent.

Brevet Regler:

God ide’ at medbringe:

 

Hotel og fly

Vi tilbyder hjælp med hotel overnatning, samt fly booking. Prisen på overnatning er fra 675 kr. pr dag med halvpension. Husk du kan altid deltage i en brevet, uden at bestille hotel gennem Stigs Cykelrejser.

Skal vi hjælpe dig med hotel samt evt. fly, skal du booke dette, sammen med dine breveter.

Se hotel her »

 

Brevet ruter og datoer

Brevet ruterne på Mallorca forgår på den sydlige del af Mallorca. Der er ikke bjerge på ruterne, men tag ikke fejl, der er en del bakker og højdemeter. Der er dog et lille bjerg på 400 km (ca.4 km 5,5 % i snit)

Vi benytter de samme ruter til vores breveter, for at gøre navigation så let som muligt. 300 km er vores 200 km med et ekstra loop på 100 km. 600 km er vores 400 km og 200 km så du kommer tilbage til start/ hotel efter de første 400 km.

Brevet GPS Kort Rutebeskrivelse
200 km. GPX | TCX Vis Åbn | Hent
300 km. GPX | TCX Vis Åbn | Hent
400 km. GPX | TCX Vis Åbn | Hent
600 km. 400+200 400+200 Se ovenstående filer

 

Tilmelding & priser

Vi har 50 pladser på vores breveter på Mallorca. Pladserne bliver fordelt efter først til mølle princippet. Der vil være en venteliste, hvis der kommer flere end 50 tilmeldinger.
Sidste tilmeldingsfrist er 28. april 2019. Tilmeld dig her »

ALLE breveter er NON PROFIT. Prisen dækker kun de udgifter der er i forbindelse med afvikling af breveterne.

Brevet Dato Start tid Tidsgrænse Pris
200 km.   6. maj 2019 kl. 07.00 13,5 timer 400 kr.
300 km.   7. maj 2019 kl. 07.00 20 timer 450 kr.
400 km.   8. maj 2019 kl. 07.00 27 timer 500 kr.
600 km. 10. maj 2019 kl. 07.00 40 timer 500 kr.

Pris for alle 4 brevets er 1.500 kr.

Skal vi hjælpe dig med hotelovernatning samt fly, bestiller du dette sammen med din brevet tilmelding. ( Fra 675 kr. pr. dag)

Når du har tilmeldt dig, sender vi en mail retur med oplysninger omkring betaling af din Brevet.

Adresse for start:
Hotel Be Live Costa Palma
C/Guillen Diaz Playa 2
07015, Palma.
Palma de Mallorca, Spain.

 

Brevet deltagerliste og resultater

First nameLast nameCountry200km300km400km600km
Tage
Tillander
Sverige


Barbro
TillanderSverige
Søren WillyBlomsterberg
DanmarkDoris
Hansen
Danmark


Jesper Larsen
Danmark

Ludger
Garding
TysklandAnne MothBørglumDanmark
Hans JørgenBinderDanmark
Jens GravesenDanmark
JoakimBerggrenSverige

 

FAQ

Jeg cykler kun i dagslys. Skal jeg have lygter på min cykel?
Ja, du SKAL have permanet lys (2 stk) på din cykel på 300 km 400 km og 600 km. I tilfælde at uforudsete uheld på cyklen, skal du have mulighed for at cykle i mørke.

Vil der være cykelinspektion inden staten på en brevet?
Ja, alle cykler skal tjekkes. Bremser og lys samt løse dele vil blive tjekket. Vi forbeholder os ret til ikke at udlevere brevet startkort hvis din cykel ikke kommer igennem cykeltjek.

Må jeg have min egen servicebil med?
Ja, det er tilladt at have servicebil med, men den må KUN benyttes ved en officiel kontrol + / – 1 km. Hvis der ydes hjælp uden for kontrollerne, vil det give tidsstraf og ved gentagende gange diskvalifikation.

Hvilken hjælp kan jeg forvente?
Vi vil gøre alt for at du kan gennemføre din brevet. Vi har værktøj og ekstra hjul til rådighed, du skal dog selv sørge for at din cykel er i perfekt stand inden starten. Du vil få service mindst en gang på ruten pr. brevet. Der er aftensmad efter 300 km, 400 km og 600 km.

Hvor skal jeg bo på Mallorca?
Det vil være en fordel at bo tæt på starten. ( I Cala Mayor ). Vi hjælper gerne med at booke hotel for dig, så du kan købe hele pakken gennem os. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at finde et hotel.

Skal jeg kvalificerer mig til en brevet uge?
Nej, men det er en fordel at du har erfaring med brevet, men det er ikke et must.

Må jeg stemple et andet sted, end det, der står på kontrolkortet?
Som udgangspunkt skal du stemple på det foreskrevne sted. Hvis du har været på det angivne kontrolsted og det ikke var muligt at stemple der, fx fordi du kom frem efter forretningen var lukket, skal du finde et andet egnet sted at stemple i nærheden.
Hvis der på kontrolkortet ikke er angivet et specifikt sted som kontrolsted, men kun en by eller en stedbetegnelse, kan du selv vælge hvor i byen eller stedet, du vil stemple.

Endelig kan du finde en pengeautomat, en benzinautomat eller tilsvarende og få en bon med oplysning om tid og sted. I kontrolkortet skriver du, at du har fået en bon og bonen afleverer du sammen med kontrolkortet, når du kommer i mål.  Man kan ofte få en bon ved at stikke sit sygesikringsbevis eller andet kort med magnetstribe ind i automaten. Endelig kan du tage et billede af kontrollen og sende et arrangøren efterfølgende.

Hvad hvis jeg ikke kan gennemføre en brevet og må udgå?
Så kommer vi selvfølge og henter dig på ruten. Du skal altid have din mobiltelefon med. Vi kommer hurtigst muligt, men der kan være lang ventetid, så forvent IKKE en hurtig tilbagekomst til starten. ( Cala Mayor).

MENU