Ledsagerprogram

Ledsager program – Gratis tilbud hos Stigs Cykelrejser.

I ugerne 16, 17, 18, 19 og uge 40 tilbyder vi 2 non-profit ture med guide, som viser rundt og fortæller lidt om lokalområdet. Der spises frokost på en lokal cafe/restaurant, hvor lidt tapas kan nydes.

Onsdag besøger vi Mallorcas største marked med levende dyr i Sineu og fredag tager vi en tur til Palma. Det eneste du skal betale er de faktiske udgifter til lokal bus og tog.
Har du et vennepar eller en ægtefælle som ikke cykler, er her en oplagt mulighed for at tage på ferie sammen og samtidig udnytte vores gratis tilbud.

Dette er udelukkende for Stigs Cykelrejse gæster der ikke cykler eller for cykelfolk der trænger til en pause.

Tilbud i nærområdet.

Af nye og spændende oplevelser i gå afstand fra vores hotel, kan nævnes det spanske kongehus  som har valgt at åbne dørene til deres “sommerhus” på Mallorca, med en ca. 9.000 m2 stor have, hvor der er rig mulighed for at se en masse kunst og få et indblik i de royale omgivelser. Der er GRATIS entre’.
Er du til kunst, så kik forbi det store Johan Miro’ museum tæt på vores hotel. Med ca. 5.000 forskellige kunstgenstande er Miro’ museet et must for kunstelskere.

Elske du at shoppe, kan vi anbefale Porto pi centeret, som er Mallorcas største indendørs center med over 140 butikker. Fra centeret kan du hoppe på en Sightseeing bus og opleve smukke Palma. Centeret er ca.10 min. gang fra hotellet.

Husk, vores hotel er DIREKTE til Cala Major strand.
Video fra Marivent have: https://www.youtube.com/watch?v=0pHcuIplpCk
Video fra Porto pi center: https://www.youtube.com/watch?v=NXi26CtTkk4
Sightseeing bus. https://city-sightseeing.com/en/25/palma-de-mallorca

Modtag vores nyhedsbrev

MENU