Ruter

Hvem ka´… Mallorca

Mallorca er et paradis for cykelentusiaster. Det er næsten umuligt at finde et smukkere og mere varieret cykelterræn. Her findes alt, lige fra flade ruter til de mest udfordrerne bjerge. Mallorca er som et menukort på en Michelin – restaurant, hvor kun det bedste er godt nok. Ruterne herunder er “de lange” dagsture. Vi cykler selvfølgelig også korte ture. Ruter og dage er vejledende, og vi forbeholder os ret til at ændre i turene og på hvilke dage, vi cykler de forskellige ruter.

Vi har over 15 ruter, vi kan veksle imellem. Vi anbefaler at du ankommer lørdag eller søndag for at få det fulde udbytte af din cykeluge. Vi har introtur hver søndag kl.14.00.

Intro tur   –   Sant Elm
35 km             75 km

Information

Intro turen bliver kørt kl.14.00 søndag eftermiddag af hensyn til nyankomne gæster.
Der er 2 intro ture, én til dem der aldrig har cyklet i bjerge før, og gerne vil have en grundig instruktion i denne disciplin. Og så er der en kort tur til alle, som bare vil tjekke deres cykel og form. (900 H. Meter)

Dagens lange rute går til Sant Elm (kl.09.30). En helt igennem smuk tur med et super flot Kaffe stop. Turen er ca. 1400 højdemeter.
Der er ingen servicebil denne dag.

Præsten
65 km

1400 højdemeter

Information

Dagens tur tager os gennem et par smukke byer og en storslået udsigt fra toppen af Galliea by, og med en frokost på tovet i Espoles, er denne dag en rigtig god start. Vi møder servicebilen én gang.

Port de Soller
115 km

1620 højdemeter

Information

Vi cykler gennem Valldemossa – Daiá – Port de Soller – Fonalutx. Med frokost i Port de Soller. Dette er, uden  sammenligning, ugens smukkeste tur. Den kan ikke beskrives – den skal opleves. Tag med og prøv de 31 hårdnålesving på Coll de Soller. Den korte tur denne dag er 76 km. Vi møder servicebilen 2 gange.

Santa Magdalena (Inca)
146 km

1440 højdemeter

Information

Dagens tur er flad. Vi cykler af meget små veje denne dag med vinmarker og oliventræer som kulisse. Der er indlagt 2-3 stigninger, som kan vælges til og fra, alt efter humør og form. Vi spiser frokost i byen Sineu, hvor vil også aflægge cykelbanen et besøg. Den korte tur er 110 km med én stigning. Frokost på toppen af Santa Magdalena. Vi møder servicebilen én gang.

Puig Mayor
165 km

2800 højdemeter

Information

Konge etapen. Vi cykler til toppen af Puig Mayor med mulighed for at prøve kræfter med Mallorcas hårdeste stigning – Sa Calobra (7,4% i snit). Servicebilen holder på toppen, klar til at hjælpe dig. Denne dag er for mange ugens højdepunkt, og det bliver med garanti en uforglemmelig en af slagsen. Der vil være en kortere alternativ rute denne dag.

Kystturen
81 km

1380 højdemeter

Information

En helt igennem fantastisk tur, hvor du ser Mallorca fra den allersmukkeste side. Vi cykler langs nordkysten med det ene “Kodak moment” efter det andet. Denne tur er et must. Vi spiser frokost i Andratx og Vi møder servicebilen 2 gange.

Orient
81 km

1230 højdemeter

Information

Vi cykler alle til byen Bunyola – her starter stigningen mod Orient by. Det er et Super flot terræn, som absolut er en værdig afslutning på en hård cykeluge. Har du først prøvet denne rute, er vi sikre på, at den vil være din ynglings tur på Mallorca.

Modtag vores nyhedsbrev

Rejs med os til Mallorca!

MENU