Spørgsmål & Svar

Hvorfor skal jeg rejse med Stigs Cykelrejser?

Stigs Cykelrejser har siden 2008 lavet cykelrejser til Mallorca. Vi kan uden at ryste på hånden sige at vi har meget stor erfaring med at cykle og servicere vores gæster.

Vi har erfarne cykleguider og servicefolk der vil sørge for at du vil føle dig tryg og velkommen, og vi er sikre på at du vil rejse hjem med en oplevelse af valuta for alle pengene.

 

Hotel

Er der Dresscode i spisesale?

Ja det er der. Det er ikke tilladt at spise i cykeltøj eller shorts af hensyn til hotellets andre gæster. Det er ikke tilladt at tage mad med ud af spisesalen.

Går der bus til Palma fra hotellet?

Der afgår 2 forskellige buslinjer ca. 100 m fra hotellet direkte ind til Palma (Plaza Espania). Her er der rig mulighed for en hyggelig Cafe-/ Shopping dag.

Hvad tid kan jeg forvente at mit værelse er klar på ankomstdagen?

De fleste værelser er klar efter kl. 12.00. Du kan på travle dage komme til at vente noget længere, dog senest kl. 15.00.

Hvornår skal jeg være ude af mit værelse?

Du skal være ude af dit værelse senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvilket værelse skal jeg vælge?

Hotellets eneværelser er meget små og uden altan. Vi anbefaler, at du booker et dobbelt som eneværelse Hvis i er to eller tre, der skal bo på samme værelse, skal i vælge dobbeltværelse. (der er kun fem værelser med plads til tre personer).

Er alle værelserne ens?

Der kan forekomme værelser der er større eller mindre, vi har ikke mulighed på forhånd at give dig et specielt værelse.

Må jeg have min cykel med på værelset?

Du må ikke have din cykle med op på værelset. Vi har en god, aflåst cykelkælder med plads til alle cykler. ALLE cykler hænger på kroge, og der er også en til din cykel. Du kan dog ikke forvente, at du kan bruge den samme krog hver gang, da dem, som kommer først hjem, skal hænge deres cykel så langt væk fra døren som muligt, af hensyn til de andre gæster, som kommer senere hjem.

Er der Trådløst internet på hotellet?

Ja, det er der, men det er mod betaling.

Kan jeg rejse med uden at cykle?

Ja det kan du sagtens, du skal blot skrive det i kommentarfeltet på din tilmeldingsformular.

 

Ruter & Servicebil

Hvor lang tid cykler vi hver dag?

Vi starter fra hotellet hver dag kl. 9.30 og er som regel hjemme mellem kl. 15.00 og 17.00. Den dag vi cykler “Kongeetapen” starter vi fra hotellet kl. 9.00. Service bilen holder klar hver morgen, en halv time før cykelafgang. Ude på ruterne møder vi servicebilen en eller to gange i løbet af dagen, der kan man købe div. müslibar, bananer, cola osv…

Hvor mange kilometer skal jeg have trænet, inden jeg kommer til Mallorca?

Det kommer an på, hvor mange år du har cyklet. Men som tommelfinger regel skal du mindst have cyklet 500 til 1000 km. inden du kommer til Mallorca, men jo bedre forberedt du er desto bedre cykel uge får du.

Hvor hurtigt cykler vi?

Det er meget forskelligt, der er alt efter hold og terræn. Vi cykler fra 24 til 31 km. i timen på flad vej. Når vi cykler i bjergene samler vi altid op på gruppen på toppen og der er altid en guide ved bagerste mand.

Hvorfor skal jeg betale Basis cykelpakke?

Basis Cykelpakken skal betales af alle der cykler. Vi har lavet en aftale med hotellet om at det udelukkende er Stigs Cykelrejser der må benytte cykelkælderen. Dette betaler vi hotellet for. Der er mulighed for at vaske sin cykel på vaskepladsen i kælderen. Der er adgang til værktøj. Der er fri vand til dine flasker hver morgen inden cykelafgang. Yderligere info omkring cykelpakken finder du på vores hjemmeside under Cykelpakker.

Hvorfor skal jeg vælge Guide Cykelpakke?

Det er frivilligt at vælge denne pakke, men her har du adgang til servicebil, der kan du lægge en taske med ekstra tøj, mad eller andet. Der er også værktøj til fri afbenyttelse og ekstra hjulsæt i tilfælde af defekt. Er der problemer med din cykel, køre vi dig til cykelsmeden. Der er fri vand til dine flasker hver morgen inden cykelafgang og ude på ruten. Yderligere info omkring cykelpakken finder du undermenupunktet “Gruppeinddeling” Cykelpakker.

Kan jeg bestille en cykelrejse uden at bestille Basis Cykelpakke?

Ja det kan du godt, men det kræver at du ikke cykler. ALLE der har en cykel i vores cykelkælder, skal som minimum have tilkøbt Basis Cykelpakken.

Kan jeg købe guidepakke uden at købe hotel gennem Stigs Cykelrejser?

Ja det kan du sagtens. Du skal vælge Guidepakke ONLY på hjemmesiden. Her kan du bestemme hvor mange dage du vil cykle med. Enkelt og nemt.

Kan jeg vælge at købe en, endags Guide Cykelpakke?

Ja, det kan du sagtens, hvis du har Basis Cykelpakken, kan du altid tilkøbe ture hvis du vil. Dette gøres dagen før, i vores træffetid,(Prisen fremgår under priser på vores hjemmeside) Vi tager forbehold for udsolgte dage/uger med mindre du har bestilt på forhånd.

Kan jeg købe Guide Cykelpakke ud over en uge?

Ja, du kan deltage lige så mange dage som du vil. Du kan bestille hjemmefra via din tilmelding eller tilkøbe det på destinationen.

Bliver jeg kørt hjem til hotellet, hvis jeg ikke kan cykle mere?

Nej, det bliver du ikke, du skal selv kunne cykle hele vejen. Vi hjælper gerne med at lave ture hvis du har Guide Cykelpakken og gerne vil ud på egen hånd.

Skal jeg cykle hver dag?

Nej, det behøver du ikke, det er jo din ferie, og turene er tænkt som et tilbud.

Er der guidede ture hver dag?

Ja, det er der helt klart, alle 7 dage. Hvis det regner fra morgenstunden udsætter vi vores ture en time. Ved heldagsregn tilbyder vi IKKE guidede cykelture. Vi refundere ikke penge for cykelpakken, i tilfælde af regnvejr.

 

Cykelkælder/Cykeltransport/Cykelleje

Kan jeg købe ekstra slanger?

Ja, vi har altid ekstra dæk og slanger på lager.

Hvilke cykler kan jeg leje?

Det er cykler i 16-18.000 kr. klassen, de fleste i Carbon. De vejer ca. 7,6 kg. og har som udgangspunkt to klinger foran. (Compact).

Kan jeg leje pedaler?

Det er ikke muligt at leje pedaler til din cykel, dem skal du selv medbringe.

Hvordan får jeg udleveret min leje/egen cykel?

Vi hjælper med udlevering og aflevering af din cykel alle hverdage mellem kl. 8.30 og 9.00, samt mellem kl. 18.30 og 19.00 i cykelkælderen. I weekenden, er der træffetid mellem kl. 9.00 og 11.00, samt mellem kl. 16.00 og 17.00. Hvis du ikke har lejet cykel gennem Stigs Cykelrejser, men derimod selv står for lejen af din cykel, må du selv træffe en aftale med din cykeludlejer omkring levering / aflevering af denne.

Hvornår skal jeg aflevere min cykel?

Hvis du lejer cykel gennem Stigs Cykelrejser, skal du senest aflevere din cykel lørdag aften. Alle vores udlejninger går fra søndag morgen til lørdag aften.

 

Hvad skal jeg have med til Mallorca?

Først og fremmest dit gode humør, og så er det en god ide’ at medbringe en tørresnor og nogle klemmer, samt ekstra slanger, lappegrej, olie og en pudseklud til cyklen.

Hjelm

Cykelhjelm er obligatorisk, INGEN HJELM – INGEN CYKELTUR, og det er uanset om du cykler med på de guide ture eller du cykler på egen hånd. Hvis du har glemt din cykelhjelm, kan du ikke deltage.

Vindvest

Vindvest er en rigtig god ide’ at have med, den holder dig varm på nedkørslerne. Køb en med net i ryggen, det gør den ideel til at regulere din kropstemperatur.

Løse ærmer og ben

Løse ærmer er et must. Løse ben/knæ, kan være en god ting at medbringe.

Cykelbukser/cykeltrøje

Cykelbukser findes i mange forskellige modeller, og til meget forskellig pris. Køb ikke for billigt. Køb mindst 2 par, gerne forskelligt fabrikat så de ikke “slider” de samme steder. Vask dine bukser hver dag. Køb et par cykeltrøjer med lommer bag på og sørg for at den passer dig.

Regnjakke

Nu får vi jo næsten aldrig brug for regnjakke på Mallorca, men for en sikkerheds skyld, er det en god ide’ at have én med. Den kan også holde dig varm på de lidt kølige dage. Det kan føles meget koldt, hvis det skulle finde på at regne. Læg den evt. i servicebilen på turene, inden afgang fra hotellet om morgenen.

Drikkeflasker

Husk, at medbringe mindst 2 store(0.75 cl.) flasker. Du SKAL have 2 flasker på din cykel. Det er en rigtig god ide’ at have “testet” alle de ting du medbringer på rejsen, tag ingen chancer.

HUSK

MP3, iPod og mobil, må IKKE bruges på cykelturene, du skal kunne høre hvad der sker omkring dig.

Modtag vores nyhedsbrev

Rejs med os til Mallorca!

MENU