Mallorca uge 40

 Afslut cykelsæsonen på Mallorca

Udnyt din cykelform og afslut cykelsæsonen på Mallorca.

 

Uge 40 er altid en lidt mere eksklusiv cykeluge, alting går mere roligt for sig, både på hotellet og ude i cykelterrænet.

De fleste turister er taget hjem og vi har næsten øen for os selv.

Vandtemperaturen er fantastisk til en dukkert efter en varm dag på cyklen, så kan man nemt få ladet batterierne op, til at modstå det kolde efterår og vinteren herhjemme.

Pris på sådan en super cykel uge, finder du under PRISER, det koster nemlig ikke mere end det gør i foråret.

Du kan vælge at bestille fly selv, men skal vi hjælpe dig med hele pakkerejsen, kan du sende os en mail med ønsker om afrejse og hjemrejse datoer, cykelleje, osv. Så sender vi et godt tilbud til dig.

Ledsager program – Efterår uge 40

I uge 40 har i et tilbud til ikke cyklende gæster. Her har vi to udflugter med guide på, som viser rundt og fortæller lidt om lokalområdet, der spises frokost på en lokal cafe/restaurant, hvor lidt tapas kan nydes. Dette er non profit for Stigs Cykelrejser og koster kun den faktiske pris til den offentlige transport og frokost.

 

 

 

I denne uge er der også mulighed for at deltage i vores eksklusive – ekstreme cykelevent, som kun er i efteråret. Den kaldes MMCMallorca Mountain Challenge, som du kan læse mere om under EFTERÅR > MMC, dette er selvfølgelig gratis og udelukkende for Stigs Cykelrejsers gæster.

Modtag vores nyhedsbrev

Rejs med os til Mallorca!

MENU